موج سوم «گزارش نظرسنجی دیدگاه مردم درخصوص کرونا» منتشر شد

موج سوم «گزارش نظرسنجی دیدگاه مردم درخصوص کرونا» ازسوی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات منتشر شد.

این‌نظرسنجی سومین موج از مجموعه نظرسنجی‌های انجام‌شده توسط گروه افکارسنجی دفتر طرح‌های ملی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات است که از تاریخ ۹ مهر لغایت ۱۹ مهر ۱۳۹۹ انجام شده است. جامعه آماری این نظرسنجی را شهروندان ۱۸ سال و بالاتر ساکن در شهر و روستاهای کشور تشکیل داده است. تعداد نمونه این نظرسنجی، ۲۰۲۴ نفر (با تخصیص نسبت جمعیتی) بوده که به صورت تصادفی انتخاب شده‌‎اند.

این گزارش اطلاعاتی را درخصوص «رسانه و کرونا در ایران»، «شرایط روحی-روانی جامعه در شرایط کرونا»، «تجربه افراد مبتلا به کرونا»، «باورهای عمومی درخصوص کرونا»، «بخش دغدغه‌های عمومی» و «نشاط فردی و اجتماعی» در اختیار قرار می‌دهد.

برخی از مهم‌ترین یافته‌های این نظرسنجی به این شرح است:

• ۶۵درصد پاسخگویان اعلام کرده‌اند بیشتر از طریق رادیو و تلویزیون ایران اخبار مرتبط با ویروس کرونا را به دست می‌آورند.
  • ۴۳ درصد پاسخگویان گفته‌اند رضایت از زندگی‌شان پس از شیوع کرونا کاهش یافته است.
  • ۵۳ درصد افراد اين ويروس را طبيعي ندانسته و ساخته دست بشر مي‌دانند.
  • ۹۱/۵ درصد پاسخگویان گفته‌اند به ویروس کویید۱۹ مبتلا نشده‌اند.
  •  ۷۸ درصد مردم معتقدند كه وضعيت كرونا نسبت به قبل بدتر شده است.
  • ۵۳ درصد ماسك زدن را دشوارترين اقدام احتياطي دانسته‌اند.

دریافت pdf