توسعه فرهنگی در ژاپن از دریچه معماری و شهرسازی بررسی می‌شود

بنا به اعلام روابط‌عمومی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات به نقل از روابط‌عمومی موسسه کمک به توسعه فرهنگ و هنر، سومین وبینار از مجموعه وبینارهای توسعه فضاهای فرهنگی در جهان امروز، با عنوان «توسعه فرهنگی در ژاپن از دریچه معماری و شهرسازی»، یکشنبه ۵ بهمن ماه ساعت ۱۲:۳۰ برگزار می‌شود.

در این نشست، زهیر متکی (عضو هیأت‌علمی دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه شهیدبهشتی)، قدرت‌الله ذاکری (ژاپن‌شناس و عضو کرسی ژاپن‌شناسی دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران)، حسین دیوسالار (رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در ژاپن)، تویوکو موریتا (ایران‌شناس و استاد دانشگاه کاگوشیما در ژاپن)، مریم فرهادی (عضو هیأت‌علمی دانشگاه شهیدبهشتی) و ابوالحسن خلج منفرد (رئیس مرکز مطالعات راهبردی روابط فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی)، سخنرانی خواهند کرد.

علاقه‌مندان می‌توانند از طریق لینک زیر در این برنامه شرکت کنند: