برگزار می‌شود:

تحولات آموزش موسیقی در دوران بحران کرونا

سومین نشست از مجموعه نشست‌های «موسیقی و کرونا» با عنوان «تحولات در آموزش موسیقی در دوران بحران کرونا» با حضور محمد علی مرآتی (اتنوموزیکولوگ، مدرس دانشکده موسیقی دانشگاه هنر تهران و دبیر چهاردهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران) و محمد سعید شریفیان (مدرس دانشگاه، پژوهشگر موسیقی و آهنگساز موسیقی سمفونیک) به دبیری سندوس محمدی نوسودی، با هدف واکاوی پیامدهای بحران کرونا بر حوزه موسیقی برگزار می‌شود.

در این نشست، ضمن بررسی تحولات آموزش موسیقی در دوران بحران کرونا در ایران، به مسائل و مشکلات به وجود‌آمده در بخش آموزش موسیقی پرداخته خواهد شد. همچنین در این نشست راهکارهایی که برای مدیریت شرایط در پیش گرفته شده و چشم‌اندازهای نوینی که در این حوزه ایجاد شده‌اند، مورد بررسی قرار می‌گیرند.

تصویر این نشست به‌صورت آنلاین در فضای اسکای روم به نشانی https://www.skyroom.online/ch/ricac/art و صفحه اینستاگرام پژوهشکده هنر به آدرسricac.art در تاريخ ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ از ساعت ۱۴ تا ۱۶ در دسترس علاقه‌مندان است.