در نشست «تحولات در آموزش موسیقی در دوران بحران کرونا» مطرح شد:

برقراری ارتباطات بین‌المللی، از جنبه‌های مثبت آموزش آنلاین است

سومین نشست از مجموعه نشست‌های «موسیقی و کرونا» با عنوان «تحولات در آموزش موسیقی در دوران بحران کرونا» با حضور محمدعلی مرآتی (اتنوموزیکولوگ، مدرس دانشکده موسیقی دانشگاه هنر تهران و دبیر چهاردهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران) و محمدسعید شریفیان (مدرس دانشگاه، پژوهشگر و آهنگساز موسیقی سمفونیک) سه‌شنبه 19 مرداد 1400 به دبیری سندوس محمدی نوسودی، با هدف واکاوی پیامدهای بحران کرونا بر حوزه موسیقی برگزار ‌شد.

در این نشست محمدسعید شریفیان درباره تأثیرات کرونا بر آموزشگاه‌های موسیقی گفت: از دو منظر می‌توان به این موضوع نگریست. به دلیل قرنطینه‌ها و محدودیت‌های اعمال‌شده، از یک طرف، برخی مواقع انگیزه و خواست حضور در آموزشگاه‌ها برای هنرجویان به‌خصوص هنرجویان جوان بیشتر شده است. به‌ویژه در این میان آموزشگاه‌هایی بودند که به لحاظ فضا و یا رعایت پروتکل‌های بهداشتی شرایط بهتری داشتند و در این مدت، علاقه برای حضور در آن‌ها بیشتر بود اما این امر، یک استثناست و کلیت موضوع، درست برخلاف این است و بسیاری از آموزشگاه‌ها در این مدت، تعطیل یا کم‌کار شدند. بنابراین، آموزش حضوری در آموزشگاه‌ها، خیلی بر وفق مراد نبوده است.

ادامه مطلب