گزارش عملکرد پژوهشگاه در سال ۹۹ منتشر شد

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، گزارش عملکرد این پژوهشگاه در سال ۱۳۹۹ منتشر شد.

گزارش عملکرد پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، گزارشی از فعالیت‌های پژوهشی این پژوهشگاه در سال ۹۹ است که تصویری از مجموعه طرح‌های پژوهشی اعم از خاتمه‌یافته و درحال اجرا، ترجمه‌ها، گزارش‌های فرهنگی، پایان‌نامه‌ها، مقالات، نشست‌های علمی و تخصصی، جلسات شورای پژوهشی، طرح‌های عطف، کلان‌برنامه‌ها، شركت در نمايشگاه‌ها و تفاهمنامه‌هاي منعقدشده را ارائه می‌دهد.

پژوهشگاه در یک سال گذشته با هدف ارتباط نظام‌مند با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و حضور فعال در عرصه فرهنگ به معنای عام و پژوهش‌های فرهنگی به معنای خاص، بر انجام وظایف پژوهشی فرهنگی و هنری خود متمرکز بوده است.

پژوهشکده‌های فرهنگ، هنر و ارتباطات در سال ۱۳۹۹، نظارت و اجرای طرح‌های پژوهشی، تولید گزارش‌های فرهنگی، تحلیلی و سیاستی، تألیف و ترجمه کتاب و حمایت از رساله‌های دکتری و پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد متعددی را در برنامه داشته‌اند.

اجرای طرح‌های ملی با هدف شناخت تحولات فرهنگی جامعه، افزایش کارایی در دستگاه‌های فرهنگی، ساماندهی مجموعه فعالیت‌های موثر بر فرهنگ عمومی جامعه و اعمال نظارت مستمر بر فعالیت‌های فرهنگی براساس منویات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، هم‌چنان در رئوس فعالیت‌های پژوهشگاه قرار داشته است.

به استناد این گزارش، در سال ۹۹، اجرای پیمایش‌های ملی «موج سوم پیمایش ملی مصرف کالاهای فرهنگی ایرانیان»، «بررسی ابعاد، پیامدها و آثار پیوستن ایران به کنوانسیون برن»، «پیمایش ملی هویت ایرانیان»، «پیمایش ملی سبک زندگی در ایران»، پیمایش ملی شبکه‌های اجتماعی در ایران»، «طرح تدوین الگوی سیاستی و ترویجی ارتقای سواد رسانه‌ای»، «پیمایش ملی ارزش‌ها ونگرش‌های ایرانیان(موج چهارم)»، انجام شده است و نیز طرح‌های عتف تصویب‌شده و درحال اجرا با عناوین «پیمایش ملی آرزوهای جوانان»، «پیمایش ملی خلقیات ایرانیان»، «پیمایش ملی کودکان ایران در اینترنت»، احیای گروه افکارسنجی و رصد فرهنگی و چندین طرح نظرسنجی در سطح شهر تهران و سطح ملی بوده است.