تحلیل ذائقۀ موسیقایی جامعه در دورۀ کرونا

چهارمین نشست از مجموعه نشست‌های «موسیقی و کرونا»
تحلیل  ذائقۀ موسیقایی جامعه در دورۀ کرونا

چهارمین نشست از مجموعه نشست‌های «موسیقی و کرونا» با عنوان «تحلیل مصرف موسیقی  و ذائقۀ موسیقایی جامعه در دورۀ بحران کرونا» ۳ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۱۰:۳۰ برگزار می‌شود.

در این نشست داریوش طلایی، نوازنده، پژوهشگر و مدرس دانشگاه و عبدالله بیچرانلو، عضو هیأت‌علمی گروه ارتباطات اجتماعی دانشگاه تهران به واکاوی پیامدهای بحران کرونا بر حوزه موسیقی خواهند پرداخت.

دبیری این برنامه را سندوس محمدی نوسودی بر عهده خواهد داشت.

در این نشست، تحولات در ذائقه موسیقایی جامعه بعد از شیوع بحران کرونا به بحث گذاشته شده، سپس تحولاتی که در محتوای موسیقی در دوران بحران کرونا ایجاد شده است، بیان می‌شود تبیین نحوه مواجهه مردم ایران از یک سو و جامعه موسیقی از سوی دیگر با بحران کرونا از اهداف این نشست است.

تصویر این نشست به‌صورت آنلاین در فضای اسکای روم به نشانی https://www.skyroom.online/ch/ricac/art و صفحه اینستاگرام پژوهشکده هنر به نشانی ricac.art در دسترس علاقه‌مندان است.