زبان فارسی آیینه زبان مادری

بررسی نسبت زبان فارسی با زبان مادری
زبان فارسی آیینه زبان مادری

نشست تخصصی «زبان فارسی آیینه زبان مادری: بررسی نسبت زبان فارسی با زبان مادری» با حضور نگار داوری اردکانی (زبان‌شناس و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی)، فاطمه عظیمی‌فرد (زبان‌شناس و مدیر گروه زبان و رسانه مرکز تحقیقات صداوسیما) و علیرضا حسن‌زاده (مردم‌شناس و رئیس پژوهشکده مردم‌شناسی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری)، به دبیری مصطفی اسدزاده (عضو گروه فرهنگ و جامعه پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات)، چهارشنبه 27 بهمن 1400، ساعت 11، به‌صورت برخط برگزار می‌شود.

این برنامه نخستین نشست از سلسله نشست‌های روز جهانی زبان مادری است  که با همکاری پژوهشکده مردم‌شناسی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری برگزار می‌شود. پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات به‌مناسبت روز جهانی زبان مادری چندین نشست تخصصی برگزار خواهد کرد.

علاقه‌مندان به حضور در نشست «بررسی نسبت زبان فارسی با زبان مادری» می‌توانند از طریق این نشانی اقدام کنند: https://www.skyroom.online/ch/ricac/culture