شاهنامه و سینما

با نگاهی به کتاب سینمای سرگرمی و ادبیات کلاسیک فارسی
شاهنامه و سینما

به‌مناسبت روز پاسداشت زبان فارسی و بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی، نشست علمی «شاهنامه و سینما» با نگاهی به کتاب «سینمای سرگرمی و ادبیات کلاسیک فارسی» برگزار می‌شود.

این نشست، ساعت 15 روز شنبه  24 اردیبهشت 1401 با حضور علیرضا پورشبانان (نویسنده کتاب و  دانشیار دانشگاه هنر تهران)، محسن دامادی (فیلمنامه‌نویس، کارگردان و مولف آثاری چون سه جلدی "چگونه داستان را به فیلمنامه تبدیل کنیم" و "مجموعه داستان‌های شاهنامه")، مسعود سفلایی (عضو هیات علمی دانشگاه هنر و مدیر گروه سینما در دانشگاه هنر تهران) و طیبه پرتوی‌راد، استادیار زبان و ادبیات فارسی دانشگاه حضرت معصومه (س) برگزار می‌شود.

دبیری نشست را مصطفی اسدزاده، عضو پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات بر عهده دارد.

در این نشست به موضوع اقتباس از شاهنامه فردوسی در سینما با نگاهی به کتاب سینمای سرگرمی و ادبیات کلاسیک فارسی پرداخته خواهد شد.

علاقه‌مندان به حضور در این نشست می‌توانند از طریق نشانی زیر اقدام کنند: