از سلسله نشست‌های مواجهه سینمای ایران با مسائل و بحران‌های زیست‌محیطی برگزار می‌شود:

سینمای ایران و بحران آب

پنجمین جلسه از سلسله نشست‌های مواجهه سینمای ایران با مسائل و بحران‌های زیست‌محیطی و اقتصادی کشور با محوریت نقد و تحلیل سینما بر اساس مسائل و چالش‌های زیست‌محیطی» تحت عنوان «سینمای ایران و بحران آب» با حضور دکتر حجت میان‌آبادی (استادیار مهندسی و مدیریت آب دانشگاه تربیت مدرس)، رضا صائمی (کارشناس و منتقد سینما) و محمد صادق دهقانی (کارگردان مستند محیط زیستی «تالان»)، به دبیری دکتر عبدالله بیچرانلو (عضو هیأت‌علمی گروه ارتباطات اجتماعی دانشگاه تهران)، روز سه‌شنبه ۱۷ تیر ۹۹ از ساعت ۱۱:۳۰ تا ۱۴ به صورت آنلاین و در بستر برنامه «اسکای‌روم» توسط پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار می‌شود.

مطالعه و بررسی نمود بحران آب در سینمای ایران، بررسی جایگاه بحران آب در ساختار روایی و بصری فیلم‌های مستند و داستانی سینمای ایران، تحلیل و ارزیابی چگونگی بازنمایی بحران آب کشور و همچنین آگاه‌سازی جامعه از این بحران با استفاده از قابلیت‌های سینما، از جمله مباحث این نشست تخصصی است.

نشانی شرکت در نشست و مشاهده آنلاین: