در نشست دوم بررسی می‌شود:

ابعاد اجتماعات دینی‌فرهنگی در دوران پساکرونا؛ بررسی جشن غدیر در تهران

دومین نشست تخصصی «بررسی ابعاد اجتماعات دینی ـ فرهنگی در دوران پساکرونا؛ بررسی موردی: جشن غدیر در تهران» روز سه‌شنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ از ساعت ۱۰ تا ۱۲ از سوی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، به صورت نیمه حضوری برگزار می‌شود.

این نشست با حضور مهمانان ابراهیم فیاض (عضو هیأت‌علمی دانشگاه تهران)؛ عبدالله بیچرانلو (عضو هیأت‌علمی دانشگاه تهران)؛ سیدسعید زاهد زاهدانی (عضو هیأت‌علمی دانشگاه شیراز) و اسماعیل نوده فراهانی (جامعه‌شناس و پژوهشگر) برگزار و در پی تشریح محورهای زیر است:

- ساماندهی شادی‌های ملی و مذهبی

- تحلیل و بررسی تاثیر برگزاری این مراسم در ارتقا وفاق و سرمایه اجتماعی

- بررسی چگونگی بهرمندی از ظرفیت های مردمی در رویدادهای ملی

- بررسی راهپیمایی غدیر از منظر پایبندی به الزامات طراحی عملیات های فرهنگی

- اثرسنجی این رویداد در تصویرسازی آینده و امیدبخشی

- تحلیل عوامل موثر در استقبال مردم از جشن غدیر (نیازمندی به  بروز و ظهور اجتماعی، بهرمندی از اطعام عید، نیازمندی به شادی جمعی، عوارض پساکرونایی و ...)

- بررسی سازوکارهای تبلیغی و رسانه‌ای به ویژه برای کودکان و نوجوانان و آثار مثبت و منفی آن.

در این نشست سعید زاهدی درباره ضرورت ساماندهی شادی های ملی و مذهبی با تاکید بر تشکل های مردمی و اسماعیل فراهانی درباره شرایط ظهور و بروز جشن غدیر سخنرانی خواهند کرد.

دبیری این نشست را محسن جوهری (پژوهشگر مرکز رشد دانشگاه امام صادق(ع)) بر عهده خواهد داشت.

علاقه‌مندان به حضور در این نشست می‌توانند به پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات به نشانی: خیابان ولیعصر، نرسیده به میدان ولیعصر، خیابان دمشق، پلاک ۹ مراجعه یا از طریق نشانی زیر به صورت مجازی شرکت کنند: