در نشست سوم بررسی می‌شود:

ابعاد اجتماعات دینی‌فرهنگی در دوران پساکرونا؛ بررسی جشن غدیر در تهران

سومین نشست تخصصی«بررسی ابعاد اجتماعات دینی ـ فرهنگی در دوران پساکرونا؛ بررسی موردی: جشن غدیر در تهران» چهار‌شنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۱ از ساعت ۱۰ تا ۱۲ از سوی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، به صورت نیمه حضوری برگزار می‌شود.

در این نشست، مسعود کوثری (عضو هیأت علمی دانشگاه تهران)؛ هادی همایون (عضو هیأت علمی دانشگاه امام صادق (ع))؛ سیدمجید امامی (عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق (ع) و دبیر شورای فرهنگ عمومی) و زهرا شهرزاد (پژوهشگر و دکتری جامعه‌شناسی) حضور خواهند داشت.

بررسی ساماندهی شادی‌های ملی و مذهبی، تحلیل و بررسی تاثیر برگزاری این مراسم در ارتقا وفاق و سرمایه اجتماعی، بررسی چگونگی بهرمندی از ظرفیت های مردمی در رویدادهای ملی، بررسی راهپیمایی غدیر از منظر پایبندی به الزامات طراحی عملیات های فرهنگی، اثرسنجی این رویداد در تصویرسازی آینده و امیدبخشی، تحلیل عوامل موثر در استقبال مردم از جشن غدیر (نیازمندی به  بروز و ظهور اجتماعی، بهرمندی از اطعام عید، نیازمندی به شادی جمعی، عوارض پساکرونایی و ...) و بررسی سازوکارهای تبلیغی و رسانه‌ای به ویژه برای کودکان و نوجوانان و آثار مثبت و منفی آن، ازجمله محورهای این نشست هستند.

دبیری این نشست را علی زرودی (دانشجوی دکتری فرهنگ و ارتباطات) برعهده دارد.

علاقه‌مندان به حضور در این نشست می‌توانند به آدرس پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات به نشانی خیابان ولیعصر، نرسیده به میدان ولیعصر، خیابان دمشق، پلاک ۹ مراجعه و یا از طریق نشانی زیر به صورت مجازی در این برنامه شرکت کنند: