بررسی ابعاد جشن غدیر تهران در هفتمین نشست تخصصی

هفتمین نشست تخصصیِ «بررسی ابعاد اجتماعات دینی ـ فرهنگی در دوران پساکرونا؛ بررسی موردی: جشن غدیر در تهران» چهارشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۱ از ساعت ۱۰ تا ۱۲ از سوی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، به صورت نیمه حضوری برگزار می‌شود.

در این نشست عبدالکریم خیامی (عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق علیه‌السلام) سید محمدعلی غمامی (عضو هیات علمی دانشگاه باقر العلوم علیه‌السلام) و محمد رحمتی (مدیرکل دفتر مطالعات و برنامه ریزی راهبردی وزارت فرهنگ و ارشاد) سخنرانی خواهند کرد.

این نشست در پی تشریح محورهای زیر است:

ـ ساماندهی شادی های ملی و مذهبی

ـ تحلیل و بررسی تاثیر برگزاری این مراسم در ارتقا وفاق و سرمایه اجتماعی

ـ بررسی چگونگی بهرمندی از ظرفیت های مردمی در رویدادهای ملی

ـ بررسی راهپیمایی غدیر از منظر پایبندی به الزامات طراحی عملیات های فرهنگی

ـ اثرسنجی این رویداد در تصویرسازی آینده و امیدبخشی

ـ تحلیل عوامل موثر در استقبال مردم از جشن غدیر (نیازمندی به بروز و ظهور اجتماعی، بهرمندی از اطعام عید، نیازمندی به شادی جمعی، عوارض پساکرونایی و ...)

ـ بررسی سازوکارهای تبلیغی و رسانه‌ای به ویژه برای کودکان و نوجوانان و آثار مثبت و منفی آن.

دبیری این نشست را عباس قائمی (دانشجوی دکتری فرهنگ و ارتباطات) برعهده دارد.

علاقه‌مندان به حضور در این نشست می‌توانند به پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات به نشانی خیابان ولیعصر، نرسیده به میدان ولیعصر، خیابان دمشق، پلاک ۹ مراجعه یا از طریق نشانی زیر به صورت مجازی شرکت کنند: