در دومین نشست بررسی می‌شود:

افغانستان یک ‌سال پس از ظهور مجدد طالبان

دومین نشست از سلسله نشست‌هاي «افغانستان یک ‌سال پس از ظهور مجدد طالبان»، دو‌شنبه 14 شهريور از ساعت 14 تا 16 از سوی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، به صورت نیمه حضوری برگزار می‌شود.

در این نشست، رضا عطايي (كارشناس ارشد مطالعات منطقه‌اي) و سيديوسف مرادي (عضو هیات علمی دانشگاه، پژوهشگر و فعال محیط‌زیست)، حضور خواهند داشت.

در بخش نخست این نشست، رضا عطایی با نگاهی آسیب‌شناسانه به مقوله افغانستان‌شناسی در ایران می‌پردازد و چرايي قدرت‌گيري طالبان در افغانستان را بررسی می‌کند. در بخش دوم، سيديوسف مرادي به مسائل محيط‌زيستي بين ايران و افغانستان خواهد پرداخت.

دبیری این نشست را محمود ذکاوت (پژوهشگر حوزه تاریخ معاصر)، برعهده دارد.

علاقه‌مندان به حضور در این نشست می‌توانند به پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات به نشانی خیابان ولیعصر، نرسیده به میدان ولیعصر، خیابان دمشق، پلاک 9 مراجعه یا از طریق نشانی زیر به صورت مجازی در برنامه شرکت کنند: