یازدهمین نشست تخصصی «بررسی ابعاد جشن غدیر در تهران» برگزار می‌شود

یازدهمین نشست تخصصی «بررسی ابعاد اجتماعات دینی ـ فرهنگی در دوران پساکرونا؛ بررسی موردی: جشن غدیر در تهران» یکشنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۱ از ساعت ۱۷ تا ۱۹ از سوی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، به صورت نیمه حضوری برگزار می‌شود.

در این نشست علیرضا معاف (معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی)، محمدرضا کلاهی (عضو هیات علمی موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی) و جمال رحیمیان (عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی)، سخنرانی خواهند کرد.

این نشست در پی تشریح محورهای زیر است:

۱. ساماندهی شادی های ملی و مذهبی

۲. تحلیل و بررسی تاثیر برگزاری این مراسم در ارتقا وفاق و سرمایه اجتماعی

۳. بررسی چگونگی بهرمندی از ظرفیت های مردمی در رویدادهای ملی

۴. بررسی راهپیمایی غدیر از منظر پایبندی به الزامات طراحی عملیات های فرهنگی

۵. اثرسنجی این رویداد در تصویرسازی آینده و امیدبخشی

۶. تحلیل عوامل موثر در استقبال مردم از جشن غدیر (نیازمندی به بروز و ظهور اجتماعی، بهرمندی از اطعام عید، نیازمندی به شادی جمعی، عوارض پساکرونایی و ...)

۷. بررسی سازوکارهای تبلیغی و رسانه‌ای به ویژه برای کودکان و نوجوانان و آثار مثبت و منفی آن.

دبیری این نشست را محسن جوهری (دانشجوی رشته فرهنگ و ارتباطات دانشگاه امام صادق (ع)) برعهده دارد.

علاقه‌مندان به حضور در این نشست می‌توانند به پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات به نشانی: خیابان ولیعصر، نرسیده به میدان ولیعصر، خیابان دمشق، پلاک 9 مراجعه یا از طریق نشانی زیر به صورت مجازی شرکت کنند: