شهریار و شعر آیینی

سلسله نشست‌های بزرگداشت روز شعر و ادب فارسی و پاسداشت استاد شهریار-۴
شهریار و شعر آیینی

چهارمین نشست از سلسله نشست‌های بزرگداشت روز شعر و ادب فارسی و  استاد شهریار با موضوع «شهریار و شعر آیینی»، سه‌شنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۱ ساعت ۱۰:۳۰ در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار می‌شود.

بنا به اعلام روابط عمومی پژوهشگاه، در این نشست که به دبیری محمود اکرامی‌فر (دکتری مردم‌شناسی، شاعر و پژوهشگر ادبی) برگزار می‌شود، درباره «چیستی و چگونگی شعر آیینی» بحث خواهد شد.

در این نشست اسماعیل امینی (دکتری زبان و ادبیات فارسی، شاعر و مدرس دانشگاه)، علی داوودی (دکتری ادبیات، شاعر)، آرش شفاعی (دکتری علوم ارتباطات اجتماعی، شاعر و روزنامه‌نگار) و غلامرضا طریقی (شاعر، مشاور مدیرعامل خانه کتاب) به ترتیب درباره «نظام ارزش‌های دینی در شعرهای ترکی استاد شهریار»، «جایگاه شب در اشعار آیینی شهریار»، «علی ای همای رحمت و شهرت شهریار» و «شهریار؛ شاعر باورهای مردمی» سخنرانی خواهند کرد.

علاقه‌مندان به حضور در این نشست می‌توانند به پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات واقع در خیابان ولیعصر، خیابان دمشق، شماره ۹ مراجعه کنند یا از طریق نشانی زیر در برنامه شرکت کنند: