در پنجمین نشست از پیش‌نشست‌های همایش ملی امنیت فرهنگی بررسی می‌شود:

کلان‌داده، پلتفرم‌ها و امنیت فرهنگی

پنجمین نشست از پیش‌نشست‌های همایش ملی امنیت فرهنگی با عنوان «کلان‌داده، پلتفرم‌ها و امنیت فرهنگی» با حضور حسین حسنی (رئیس پژوهشکده فرهنگ و عضو هیأت‌علمی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات)، امیررضا باقرپور شیرازی (مدیرگروه مطالعات فرهنگی و اجتماعی پژوهشگاه فضای مجازی) و حامد حاجی حیدری (عضو هیأت‌علمی دانشگاه تهران) برگزار می‌شود.

بنا به اعلام روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات این نشست، چهارشنبه ۹ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۱۳ تا ۱۵ به دبیری صابر جعفری (عضو هیأت‌علمی دانشگاه علامه طباطبایی و رئیس مرکز طرح‌های ملی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات) در پژوهشگاه برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان به حضور در این نشست می‌توانند به نشانی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات واقع در خیابان ولیعصر عج، پایین‌تر از میدان ولیعصر عج، خیابان دمشق، شماره ۹، مراجعه یا از طریق نشانی زیر در برنامه شرکت کنند: