اولین نشست از سلسله‌نشست‌های سیاست‌گذاری در حوزه انس با ادبیات فارسی برگزار می‌شود:

سیاست‌گذاری ادبی در کشورهای دیگر

اولین نشست از سلسله‌نشست‌های سیاست‌گذاری در حوزه انس با ادبیات فارسی با عنوان «سیاست‌گذاری ادبی در کشورهای دیگر» ازسوی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات و دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی برگزار می‌شود.

در این نشست که چهارشنبه ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ ساعت ۱۴ تا ۱۶ برگزار می‌شود، آبتین گلکار (عضو هیئت‌علمی دانشگاه تربیت‌مدرس) با موضوع سیاست‌های روسیه در حوزه گسترش ادبیات روسی و احمد شاکری (عضو هیئت‌علمی پژوهشگاه علوم‌انسانی و مطالعات فرهنگی) درباره سیاست‌های فرانسه در حوزه گسترش ادبیات فرانسوی سخنرانی خواهند کرد.

دبیری این نشست را رادمان رسولی (مسئول اندیشکده زبان و ادبیات فارسی زفان) بر عهده دارد.

علاقه‌مندان می‌توانند برای حضور در این برنامه به نشانی پژوهشگاه واقع در خیابان ولیعصر، پایین‌تر از میدان ولیعصر، خیابان دمشق، پلاک ۹، مراجعه و یا از طریق نشانی زیر به‌صورت برخط در برنامه شرکت نمایند.

پخش زنده‌: