فراخوان مقاله برای فصلنامه پژوهشی فرهنگ یزد

فصلنامه پژوهشی فرهنگ یزد به صاحب امتیازی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات در راستای فراهم نمودن زمینه مناسب برای انجام انتشار پژوهش‌های میان‌رشته ای در حوزه‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی و تاریخی مرتبط با استان یزد و مطالعه در حوزه‌های فرهنگ از پژوهشگران محترم دعوت می‌نماید تا مقالات علمی- پژوهشی خود را که با رسالت و اهداف فصلنامه منطبق است، برای این نشریه ارسال نمایند.

مقالات دریافتی پس از تأیید اولیه (رعایت قالب مقالات فصلنامه و قرارداشتن در حوزه موضوعی آن) داوری خواهد شد و در صورت تأیید نهایی منتشر خواهد شد.

محورهای دریافت مقالات:

جامعه شناسی یزد، انسان شناسی یزد، مسائل فرهنگی و اجتماعی یزد، تاریخ فرهنگی و اجتماعی یزد، تاریخ محلی یزد، فرهنگ عمومی یزد، میراث فرهنگی یزد، مناسک و آیین‌های دینی یزد، اقلیت‌های مذهبی یزد، گویش یزدی و لهجه‌های استان یزد، آواها و فولکور یزد، دانش‌ها و آیین‌های بومی یزد، هنر و صنایع دستی یزد، ادبیات و شعر یزد، جمعیت و مهاجرت در یزد، و نظایر آن.

معیارهای اصلی نشریه برای پذیرش مقاله‌ها عبارتند از:

نوآوری، اهمیت، جامعیت و کاربردی بودن و مقاله‌های کاربردی که با محتوای علمی – پژوهشی که در جهت رفع مشکلات فرهنگی استان یزد نوشته شده باشند در اولویت قرار می‌گیرند.

علاقه‌مندان می‌توانند برای ارسال مقالات خود به فصلنامه پژوهشی «فرهنگ یزد» از طریق نشانی اینترنتی: http://fyazd.ricac.ac.ir اقدام نمایند.

اعضای  هیأت تحریریه فصلنامه عبارتند از:

سید علیرضا افشانی: استاد جامعه‌شناسی دانشگاه یزد

اصغر دادبه: استاد ادبیات و فلسفة اسلامی دانشگاه علامه طباطبایی

محمدکاظم کهدویی: استادزبان و ادبیات فارسی دانشگاه یزد

سید سعید مظلومی محمود آباد: استاد آموزش بهداشت و ارتقا سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد

عباس عسکری ندوشن:دانشیار جمعیت شناسی دانشگاه یزد

جبار رحمانی: دانشیار مردم‌شناسی موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

مهرداد عربستانی: دانشیار انسان‌شناسی دانشگاه تهران

فاطمه مکی‌زاده: دانشیار علم اطلاعات و دانش‌شناسی دانشگاه یزد

محمدرضا نقصان محمدی: دانشیار معماری طراحی شهری دانشگاه یزد

اعضای هیات تحریریه  بین‌المللی:

محمود امید سالارزبان و ادبیات فارسی استاد بازنشستۀ دانشگاه ایالتی کالیفرنیا، آمریکا

حسن رضائی باغ بیدیاستاد  فرهنگ و زبا‌‌ن‌های باستانی استاد دانشگاه  اوساکا ژاپن

این نشریه عضو سامانه مشابه‌یاب متون علمی همیاب - سیناوب است و از آن تبعیت می‌کند. مدیرمسئول این فصلنامه احسان عابدی و سردبیر آن سیدعلیرضا افشانی است. متن کامل مقالات این فصلنامه بر روی سایت اختصاصی مجله http://fyazd.ricac.ac.ir در دسترس است.