در نشست دوم از نشست‌های بازخوانی پژوهش‌محور هنرهای سنتی:

تاریخچه و زیبایی‌شناسی هنر گل و مرغ، بررسی می‌شود

نشست دوم از سلسله‌نشست‌های تخصصی آموزشی بازخوانی پژوهش‌محور هنرهای سنتی با عنوان «تأملی بر تاریخچه و زیبایی‌شناسی هنر گل و مرغ» ازسوی گروه هنرهای سنتی پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری و با همکاری پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، معاونت صنایع دستی وزارت میراث‌فرهنگی و گردشگری و دانشگاه سوره برگزار می‌شود.

هادی بابایی فلاح (عضو هیئت‌علمی گروه پژوهشی هنرهای سنتی)، پرویز حاصلی (عضو هیئت‌علمی دانشکده هنر دانشگاه شاهد)، حسین عصمتی (مدرس دانشگاه)، هانیه شیخی (عضو هیئت‌علمی دانشگاه رسام کرج) و رضا میرمبین (مدرس دانشگاه و پژوهشگر) سخنرانان این نشست هستند.

این نشست سه‌شنبه ۱۴۰۲/۲/۱۲ از ساعت ۱۳ تا ۱۶ و با دبیری هادی بابایی فلاح در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان به حضور در این نشست می‌توانند به نشانی پژوهشگاه واقع در خیابان ولیعصر، خیابان دمشق، شماره ۹ مراجعه کنند.

تصویر این نشست نیز روی نشانی اینترنتی زیر قابل دریافت است: