به‌مناسبت هفته ملی جمعیت؛

الزامات سیاستگذاری جمعیتی بررسی می‌شود

به مناسبت هفته ملی جمعیت، نشست الزامات سیاستگذاری جمعیتی در ایران از سوی گروه جمعیت‌شناسی دانشگاه تهران با همکاری پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات و انجمن جمعیت‌شناسی ایران برگزار می‌شود.

بنا به اعلام روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات در این نشست غلامرضا جمشیدی‌ها (استاد جامعه‌شناسی و رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران)، محمد میرزایی (استاد جمعیت‌شناسی دانشگاه تهران و رئیس انجمن جمعیت‌شناسی ایران)، حمید پارسانیا (مدیر گروه جامعه‌شناسی دانشگاه تهران و  عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی)، امیرحسین بانکی‌پور فرد (نماینده مجلس شورای اسلامی و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی)، حجیه بی‌بی رازقی نصرآباد (دانشیار جمعیت‌شناسی موسسه تحقیقات جمعیت کشور)، مجید کوششی (استادیار جمعیت‌شناسی دانشگاه تهران) و حمیدرضا حاجی‌هاشمی (دکتری جمعیت‌شناسی دانشگاه تهران) درباره جمعیت، توسعه و تغییرات فرهنگی در ایران و نیز الزامات و بایسته‌های سیاستگذاری جمعیتی سخنرانی خواهند کرد.

مدیریت این نشست را حسین محمودیان (دانشیار جمعیت‌شناسی و مدیر گروه جمعیت‌شناسی دانشگاه تهران) برعهده خواهند داشت.

این نشست، یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ ساعت ۱۵ تا ۱۷:۳۰ در تالار گفتگو دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان به حضور در این نشست می‌توانند به نشانی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران واقع در بزرگراه جلال آل احمد، جنب دانشگاه تربیت مدرس مراجعه کنند.

تصویر این نشست نیز به صورت زنده از نشانی https://www.skyroom.online/ch/ricac/research  قابل مشاهده است.