به مناسبت هفته ملی جمعیت؛

نشست جوانی و رسانه برگزار می‌شود

نشست جوانی جمعیت و رسانه با هدف بررسی سیاست تبلیغ و تبیین و اقناع در موضوع جوانی جمعیت از سوی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار می‌شود.

بنا به اعلام روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات دراین نشست که به مناسبت هفته ملی جمعیت برگزار می‌شود مسعود عالمی نیسی (رئیس موسسه تحقیقات جمعیت کشور)، مریم اردبیلی (مشاور امور بانوان شهردار تهران و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی)، احمد دوراهکی (استادیار جمعیت‌شناسی دانشگاه علامه طباطبایی)، آسیه زارعی (مدیرکل مهندسی و مدیریت پیام صداوسیما) درباره سیاستهای تبلیغ و تبیین و اقناع  در حوزه جوانی جمعیت سخنرانی خواهند کرد.

دبیری این نشست را حجیه بی‌بی رازقی نصرآباد (دانشیار جمعیت‌شناسی موسسه تحقیقات جمعیت کشور) بر عهده خواهند داشت.

این نشست ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ساعت ۱۵ تا ۱۷ در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان به حضور در این نشست می‌توانند به نشانی پژوهشگاه واقع در خیابان ولیعصر، خیابان دمشق، شماره 9 مراجعه یا از طریق نشانی https://www.skyroom.online/ch/ricac/research در این برنامه شرکت کنند.