با همکاری پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزارمی‌شود؛

کارآفرینی بومی به روایت «بقچه ایرانی»

اولین نشست از سلسله نشست‌های تخصصی کارآفرینی با رویکرد اجتماعی با عنوان «کارآفرینی بومی به روایت بقچه ایرانی» برگزار می‌شود.

بنا به اعلام روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات سلسله نشست‌های تخصصی کارآفرینی با رویکرد اجتماعی (روایتی نو از داستانی تکراری) از سوی گروه علوم اجتماعی دانشگاه الزهرا با همکاری پژوهشگاه فرهنگ، هنر ارتباطات، کارگروه جامعه‌شناسی اقتصادی موسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی دانشگاه تهران،  گروه جامعه‌شناسی اقتصادی انجمن جامعه‌شناسی ایران و انجمن علمی دانشجویی دانشگاه الزهرا برگزار می‌شود.

در نشست اول، افسانه احسانی (رییس هیات مدیره شرکت آوای طبیعت پایدار و بانوی کارآفرین اکو توریسم و محیط زیست) درباره کارآفرینی بومی به روایت بقچه ایرانی سخنرانی خواهد کرد.

این نشست شنبه ۶ خرداد ۱۴۰۲، ساعت ۱۰:۳۰ در دانشکده علوم اجتماعی و اقتصاد دانشگاه الزهرا برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان به حضور در این نشست می‌توانند به نشانی ضلع غربی میدان شیخ بهایی، درب شرقی دانشگاه الزهرا، دانشکده علوم اجتماعی و اقتصاد، طبقه چهارم سالن گردهمایی مراجعه کنند.