در نشست سوم هم‌اندیشی در باب ابعاد فرهنگی حضور مهاجران افغانستانی در ایران:

ابعاد و پیامدهای حاشیه‌نشینی مهاجران افغانستانی در ایران بررسی می‌شود

نشست سوم از سلسله نشست‌های هم‌اندیشی در باب ابعاد فرهنگی حضور مهاجران افغانستانی در ایران با عنوان «ابعاد و پیامدهای حاشیه‌نشینی مهاجران افغانستانی در ایران و راهبردهای مواجهه با آن» از سوی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات و دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی کشور و اندیشکده دیاران برگزار می‌شود.

در این نشست که چهارشنبه ۳ خرداد ۱۴۰۲ از ساعت ۱۶ تا ۱۸ و با دبیری پیمان حقیقت‌طلب برگزار می‌شود، پویا علاءالدینی (دانشیار دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران)، آمنه میرزایی (پژوهشگر و نویسنده کتاب افغانستانی‌ها در تهران) و محمدحسن کریمیان (پژوهشگر اجتماعی و نویسنده کتاب زباله‌گردی) حضور خواهند داشت.

علاقه‌مندان به حضور در این نشست می‌توانند به نشانی پژوهشگاه واقع در خیابان ولیعصر، خیابان دمشق، شماره ۹ مراجعه یا از طریق نشانی https://www.skyroom.online/ch/ricac/research در این برنامه شرکت کنند.