فراخوان حمایت از طرح‌های پژوهشی-سیاستی در حوزه «دولت و فرهنگ» منتشر شد

فراخوان حمایت از طرح‌های پژوهشی – سیاستی در موضوع نسبت «دولت و فرهنگ» در قلمروهای دین، فرهنگ، هنر و رسانه منتشر شد. بنا به اعلام روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، استادان دانشگاهی، حوزوی و پژوهشگران حوزه سیاستگذاری و فرهنگ، تا پایان بهمن ۱۴۰۲ فرصت دارند پیشنهادهای پژوهشی- سیاستی خود را در قالب «طرح پژوهشی»، «گزارش سیاستی»، «رساله دکتری» و «کتاب تألیفی» در حوزه «دولت و فرهنگ» به دبیرخانه فراخوان، مستقر در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارسال کنند.

براساس این فراخوان، رساله‌های دکتری تا سقف ۵۰ میلیون تومان مورد حمایت قرار خواهند گرفت. در رساله‌های موردحمایت، به اساتید راهنما و مشاور، مشابه حق‌الزحمه دانشگاه‌ها پرداخت خواهد شد.

پیشنهادهای اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها بنا بر آیین‌نامه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در چارچوب «طرح پژوهشی کاربردی» مورد حمایت قرار می‌گیرند.

محورهای اصلی فراخوان حمایت از طرح‌های پژوهشی – سیاستی مرتبط با حوزه «دولت و فرهنگ» به این شرح است:

• اندیشه   فرهنگی
  • دیدگاه‌های امام خمینی (ره) و  رهبر معظم انقلاب اسلامی پیرامون فرهنگ
  • دیدگاه‌های امام خمینی (ره) و  رهبر معظم انقلاب اسلامی پیرامون مدیریت فرهنگ و سیاستگذاری فرهنگی
  • نظریه فرهنگی
  • نظریه «حکمرانی نوین فرهنگی» جمهوری اسلامی
  • «نظریه فرهنگی» جمهوری اسلامی- نگرش فلسفی
  • گفتمان‌شناسی رابطه «دولت و فرهنگ»- نگرش جامعه‌شناختی
  • گفتمان انقلاب اسلامی و مساله «اداره فرهنگ»
  • شاخص‌های رسانه تراز انقلاب اسلامی
  •  سیاستگذاری  فرهنگی در دولت سیزدهم
  • الگوهای حمایت‌گری دولت در حوزه فرهنگ
  • تبیین ارتباط دولت با مراکز پژوهشی حوزه فرهنگ
  • دولت سیزدهم و «مردمی‌سازی فرهنگ»
  • دولت سیزدهم و «اقتصاد فرهنگ»
  • دولت سیزدهم و «اقتصاد سیاسی فرهنگ»
  • دولت سیزدهم و سیاستگذاری رسانه
  •  آسیب‌شناسی  مدیریت فرهنگ
  • آسیب‌شناسی نهادهای فرهنگی جمهوری اسلامی
  • تحلیل و نقد نظام مجوزدهی در حوزه فرهنگ
  • تحلیل و آسیب‌شناسی نظام بودجه‌ریزی فرهنگی کشور
  • آسیب‌شناسی رویکردهای تصدی‌گرانه، حمایتی و نظارتی فرهنگ
  • بازآرایی نظام رسانه‌ای کشور
  • آینده‌پژوهی  فرهنگی
  • هوش مصنوعی و مساله «اداره فرهنگ»
  • فناوری‌های جدید فرهنگی
  • فضای سایبر و تغییرات فرهنگی ایران
  • روندهای فرهنگی آینده جهان
  • «رویای ایرانی» و تصویرپردازی فرهنگی
  • هوش مصنوعی و رسانه
  • آینده رسانه‌ها و بازاریابی و تبلیغات

علاقه‌مندان به حضور در این فراخوان می‌توانند «طرح پژوهشی»، «گزارش سیاستی»، «رساله دکتری» و «کتاب تألیفی»  خود را در حوزه «دولت و فرهنگ» به نشانی pazhoheshi@ricac.ac.ir  ارسال نمایند.

دریافت کاربرگ طرحنامه پژوهشی

دریافت کاربرگ تألیف کتاب

دبیرخانه فراخوان حمایت از طرح‌های پژوهشی- سیاستی مرتبط با حوزه «دولت و فرهنگ»، در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات به نشانی تهران، خیابان ولیعصر (عج)، خیابان دمشق، شماره ۹ واقع است.

برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۸۸۹۱۹۱۸۸ یا نشانی الکترونیکی pazhoheshi@ricac.ac.ir تماس حاصل فرمایید.