اولین شماره «پژوهشنامه فرهنگی و اجتماعی کودک و نوجوان» رونمایی می‌شود

اولین شماره «پژوهشنامه فرهنگی و اجتماعی کودک و نوجوان» رونمایی می‌شود.

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، اولین شماره «پژوهشنامه فرهنگی و اجتماعی کودک و نوجوان» شنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ ساعت ۱۵:۳۰ در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان رونمایی می‌شود.

این رونمایی با حضور محمدتقی کرمی (هیئت‌علمی دانشگاه علامه طباطبایی و سردبیر پژوهشنامه)، سید مجید امامی (عضو هیئت‌علمی دانشگاه امام صادق (ع) و دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور)، حامد علامتی (مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان)، فرزانه فخریان (مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور کودک و نوجوان)، حمید یزدانی (مدیرکل دفتر آموزش متوسطه اول وزارت آموزش و پرورش) و نرگس سادات سجادیه (هیئت‌علمی دانشگاه تهران و عضو هیئت تحریره پژوهشنامه) انجام می‌شود.

علاقه‌مندان برای حضور در این برنامه می‌توانند به کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به نشانی خیابان فاطمی، خیابان حجاب، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مراجعه کنند.