در پنل اول همایش مسجد و نظم اجتماعی در ایران:

مدیریت و سیاستگذاری مسجد اجتماعی بررسی شد

مدیریت و  سیاستگذاری مسجد اجتماعی بررسی شد

پنل اول همایش مسجد و نظم اجتماعی در ایران، با عنوان «مدیریت و  سیاستگذاری مسجد اجتماعی» شنبه 19 اسفند 1402 با مدیریت سیدمحمد حسین هاشمیان (عضو هیئت‌علمی دانشگاه باقرالعلوم (ع)) و دبیری زهرا گلپایگانی (دکتری سیاستگذاری فرهنگی دانشگاه باقرالعلوم (ع)) در دانشکده علوم‌اجتماعی دانشگاه تهران برگزار شد.

مهدی ناظمی اردکانی (عضو هیأت‌علمی دانشگاه امام حسین (ع))، حسین عرب اسدی (مدرس دانشگاه) و صبورا امین‌فر (دکترای سیاست‌گذاری فرهنگی) از اعضای این پنل و عباس نوذری، علی جعفری و منصوره فصیح رامندی از ارائه دهندگان این پنل بودند.

در این پنل، عباس نوذری، «گونه‌شناسی ذهنیت‌های خط‌مشی‌گذاران و مجریان نهادهای متولی امور مسجد»، علی جعفری «بوروکراسی نماز (مطالعه موردی ستاد اقامه نماز) و منصوره فصیح‌رامندی «وظایف حکومت دینی در تأمین حق فرهنگی بر مسجد با تأکید بر بند اول از اصل سوم قانون اساسی) را ارائه کردند.