۷ کتاب پژوهشگاه نامزد جایزه کتاب سال شدند

بنا به اعلام دبیرخانه سی‌و‌ششمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، تعداد ۷ کتاب پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات نامزد دریافت جایزه کتاب سال شدند.

کتابهای «سفرنامه‌نویسی: نگاهی به تحولات سفرنامه‌نویسی در غرب»، «جامعه و تغییرات آب و هوا»، «منش ملی؛ منظری روانی- اجتماعی»، «ژانر و هالیوود»، «فیلم- ژانر»، «نظریه‌های مطالعات کلاسیک» و «نظام جهانی مدرن» ۷ اثری هستند که در سال ۱۳۹۶ از سوی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات منتشر شده‌اند.

این ۷ کتاب در سی‌و‌ششمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران در گروه‌های تاریخ، علوم اجتماعی، هنرهای نمایشی، نقد ادبی و علوم سیاسی نامزد دریافت جایزه کتاب سال شده‌اند.

داوری آثار این دوره جایزه کتاب سال را بیش از ۵۸۰ داور، برعهده داشته‌اند. مراسم اختتامیه سی و ششمین دوره جایزه کتاب سال، روز سه‌شنبه ۱۶ بهمن ۹۷ با حضور رئیس‌جمهور در تالار وحدت برگزار می‌شود.

کتاب سفرنامه‌نویسی

کتاب ژانر و هالیوود