حبیب‌الله صادقی در نشست »هنر در عصر کرونا»:

یازدهمین دوره دوسالانه نگارگری در ۱۴۰۰ برگزار می‌شود

نشست «هنر در عصر کرونا؛ امکان‌سنجی برگزاری رویدادهای دوسالانه در فضای مجازی در دوران کرونا با تأکید بر هنر نگارگری» با حضور حبیب‌الله صادقی (نگارگر، عضو هیات علمی گروه هنرهای اسلامی دانشگاه شاهد، دبیر ششمین دوره دوسالانه نگارگری و رئیس اسبق موزه هنرهای معاصر) و فرزانه فرشیدنیک (عضو گروه هنرهای تجسمی و سنتی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، پژوهشگر حوزه هنر و بحران)، دوشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۹ با دبیری مصطفی اسدزاده (عضو پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات) به صورت برخط برگزار ‌شد.

حبیب‌الله صادقی در این برنامه، از برگزاری یازدهمین دوره دوسالانه نگارگری در سال ۱۴۰۰ خبر داد و گفت: قرار است فرهنگستان هنر با همکاری دانشگاه استاد محمود فرشچیان، دوسالانه‌ای را با عنوان «یکصد سال نگارگری معاصر ایران» برگزار کند. قطعاً این یک ابتکار هوشمندانه است که با همکاری این دو مرکز انجام می‌شود و بنده دبیر آن هستم و مطمئنم که این رویداد بزرگ، جایگاه هنر رسا، فاخر و معاصر نگارگری را حفظ خواهد کرد. ما جلسات اولیه آن را برگزار کرده‌ایم و فکر می‌کنم تا اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۰، گروه‌های علمی آن شناخته شوند. امیدوارم بتوانیم از این طریق، این هنر ارزشمند را با یک کیفیت جهانی و بین‌المللی به دنیا معرفی کنیم.

ادامه مطلب