فعالیت‌های مذهبی ایرانیان، تحلیل می‌شود

با استناد به یافته‌های موج سوم پیمایش ملی مصرف کالاهای فرهنگی
فعالیت‌های مذهبی ایرانیان، تحلیل می‌شود

نشست علمی «فعالیت‌های مذهبی ایرانیان»، با هدف تحلیل یافته‌های موج سوم پیمایش ملی مصرف کالاهای فرهنگی (در بخش فعالیت‌های مذهبی)، دوشنبه 10 خرداد 1400 از ساعت 14 تا 16 به صورت مجازی برگزار می‌شود.

در این نشست که با دبیری رضا تسلیمی طهرانی (عضو هیئت‌علمی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات و معاون مرکز طرح‌های ملی) برگزار می‌شود، احمد شکرچی (جامعه‌شناس و عضو هیئت‌علمی دانشگاه شهید بهشتی) و محسن حسام مظاهری (نویسنده و پژوهشگر مطالعات اجتماعی دین) سخنرانی خواهند کرد.

در ابتدای این نشست، فاطمه فلاح (عضو شورای علمی طرح ملی مصرف کالاهای فرهنگی) گزارشی از یافته‌های موج سوم پیمایش ملی مصرف کالاهای فرهنگی در بخش فعالیت‌های مذهبی ارائه خواهد کرد. در ادامه با حضور سخنرانان، یافته‌های این بخش بررسی و تحلیل خواهد شد.

موج سوم پیمایش ملی مصرف کالاهای فرهنگی در بهار ۱۳۹۸ و با تعداد ۱۵.۵۰۰ نفر از افراد بالای ۱۵ سال ساکن شهر و روستا در ۳۱ مرکز استان­، ۸۵ شهر (غیر مرکز استان) و ۵۰۰ روستا انجام و سه محور «فعالیت فرهنگی»، «مصرف فرهنگی» و «تقاضای فرهنگی» در قالب مقولاتی چون: فعالیت مذهبی، فعالیت اجتماعی، فعالیت ورزشی، فعالیت تفریحی، فعالیت هنری و دستی، كتاب و كتابخوانی، روزنامه و مجله­‌خوانی، مصرف رادیو، تلویزیون، انواع دیگر رسانه­‌های صوتی تصویری، رایانه، اینترنت، ماهواره و تلفن همراه، سینما و تئاتر، موسیقی، تسهیلات (امکانات) فرهنگی، زمان فراغت و نیازهای فرهنگی، بررسی و سنجش شده است.

علاقه‌مندان به حضور در این نشست علمی، می‌توانند از طریق نشانی زیر اقدام کنند:

skyroom.online/ch/ricac/national-projects