دانشگاه سوره برگزار می‌کند:

سلسله‌نشست‌های علمی زیبایی‌شناسی قیام امام حسین(ع)

سلسله ‌نشست‌های علمی زیبایی‌شناسی قیام امام حسین(ع)، تا چهارشنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ در دانشگاه سوره برگزار می‌شود.

واقعه عاشورا و تراژدی مدرن، تحلیل ریشه‌شناسانه سنت‌های بومی در نگاره عصر عاشورا، پوشش و قدسیت در عاشورا، بازتاب مضامین عاشورایی در آثار نگارگری معاصر ایران، تحلیل محتوایی و ساختاری فیلنامه «روز واقعه» از منظر نقش دراماتیک قهرمان غایب و الگوی سفر قهرمان، بنیاد فرهنگ عاشورایی در نمایش ایرانی، مضامین نو در شبیه‌خوانی، بررسی تطبیقی نمادهای عاشورایی در نقاشی مکتب سقاخانه و دهه نخست انقلاب اسلامی، عناوین این نشست‌ها هستند که به ترتیب ازسوی نصرت‌الله تابش، مهدی خانکه، طیبه عزت‌اللهی‌نژاد، خشایار قاضی‌زاده، امیررضا نوری‌پرتو، محمدرضا آزاد، محمدحسین ناصربخت و محمدعلی روزبهانی ارائه خواهد شد.

طیبه عزت‌الهی‌نژاد؛ عضوهیأت‌علمی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات درباره «پوشش و قدسیت در عاشورا»،  چهارشنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۰، ساعت ۱۱ سخنرانی  خواهد کرد.

علاقه‌مندان می‌توانند برای حضور در برنامه از طریق لینک زیر وارد شوند: