الگوی مناسب حکمرانی اینترنت در ایران نقد می‌شود

گزارش یک طرح پژوهشی
الگوی مناسب حکمرانی اینترنت در ایران نقد می‌شود

نشست نقد و بررسی طرح پژوهشی «مطالعه تطبیقی حکمرانی اینترنت در کشورهای منتخب و ارائه الگوی مناسب برای  ایران» چهار‌شنبه 19 آبان 1400 ساعت 11 به صورت مجازی برگزار می‌‏شود.

در این نشست، ابتدا  محمدمهدی فتوره‌چی (پژوهشگر و مدرس دانشگاه) گزارشی از طرح پژوهشی انجام‌شده در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات با عنوان مطالعه تطبیقی حکمرانی اینترنت در کشورهای منتخب و ارائه الگوی مناسب برای  ایران ارائه خواهد کرد. در ادامه، عزیز نجف‌پور آقابیگلو (رئیس مرکز مطالعات فضای مجازی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی) و محمدصادق نصراللهی (عضو هیأت علمی دانشگاه امام صادق (ع) ) درباره این طرح و الگوی مناسب حکمرانی  اینترنت در ایران  سخنرانی خواهند کرد.

دبیری این نشست را حسین حسنی (عضو هیأت علمی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات) بر عهده خواهند داشت.

طرح پژوهشی «مطالعه تطبیقی حکمرانی اینترنت در کشورهای منتخب و ارائه الگوی مناسب برای ایران» سال 1399 توسط محمدمهدی فتوره‌چی در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات انجام شده است.

علاقه‌مندان به حضور در این نشست می‌توانند از طریق نشانی زیر اقدام کنند: