همزمان با روز جهانی زبان مادری

نشست علمی «زبان مادری و سیاستگذاری هویت» برگزار می‌شود

نشست علمی «زبان مادری و سیاستگذاری هویت» دوشنبه 2 اسفند 1400، همزمان با روز جهانی زبان مادری در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار می‌شود.

بنا به اعلام روابط عمومی پژوهشگاه، در این نشست مهدی نوید ادهم (دبیرکل سابق شورای عالی آموزش و پرورش، مشاور وزیر آموزش و پرورش)، احسان هوشمند (پژوهشگر مسائل قومی ایران)، محمد حسین‌زاده  و فردین منصوری (دانشجویان دکتری سیاستگذاری فرهنگی دانشگاه خوارزمی) درباره زبان مادری و سیاستگذاری هویت سخنرانی خواهند کرد.

دبیری این نشست را ابراهیم حاجیانی (عضو هیأت علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) بر عهده خواهد داشت.

در تقویم جهانی، روز ۲۱ فوریه از طرف یونسکو به عنوان روز جهانی زبان مادری (International Mother Language Day) نامگذاری شده‌است. از سال ۲۰۰۰ میلادی این روز در بیشتر کشورها گرامی داشته و برنامه‌هایی در این زمینه برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان به حضور در نشست «زبان مادری و سیاستگذاری هویت» می‌توانند ساعت 10 دوشنبه 2 اسفند 1400 از طریق نشانی زیر اقدام کنند: