۱۵۹ عنوان کتاب در غرفه پژوهشگاه در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

پژوهشگاه فرهنگ، هنر و  ارتباطات با ۱۵۹ عنوان کتاب در سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران حضور دارد.

نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، امسال با توجه به محدودیت‌های کرونایی، به دو شکل فیزیکی در محل مصلای امام خمینی (ره) و مجازی در سامانه نمایشگاه به نشانی ketab.ir برگزار می‌شود.

«سی‌و‌سومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران» با شعار «با کتاب سلامتیم» از بیست‌ویکم تا سی‌ویکم اردیبهشت ۱۴۰۱ به صورت فیزیکی در مصلای امام خمینی(ره) و به صورت مجازی در سامانه ketab.ir برگزار می‌شود.

زیبایی‌شناسی پوشاک زنان پس از انقلاب اسلامی ایران، راهنمای فرهنگ مادی، از فرنگ‌شناسی تا غرب‌نگاری؛ مطالعه‌ای در تاریخ سینمای، ایران، سیاست رسانه‌ای مد لباس در ایران، نوجوان و تفکر انتقادی: ارزیابی داستان‌های نوجوانان از منظر تفکر انتقادی، اخلاق مسیحی در مواجهه با پرسش‌های امروزی، نگرش‌های اقتصادی ایرانیان، تحلیلی نقادانه از پیمایش‌های ملی در ایران، مصرف رسانه‌ای در فضای مجازی؛ از مخاطبان تا کاربران ایرانی، تبارشناسی ادبیات و تاریخ‌نگاری ادبی در ایران، انیمیشن و هویت در ایران، شخصیت و منش ملی، برآمدن ژانر خلقیات در ایران، کانت و فرهنگ جهانی، رسانه‌ای شدن فرهنگ و جامعه، رسانه‌های اجتماعی: خوانش انتقادی، جعبة جادویی بخش خصوصی: جامعه‌شناسی سریال‌سازی شبکة نمایش خانگی، شکاف‌های اجتماعی در ایران، اقتصاد رسانه ، از سیاست‌گذاری تا سنجش فرهنگی و تحلیل فرهنگی عناوین برخی از کتاب‌های پژوهشگاه در نمایشگاه کتاب امسال است.

عناوین کتاب‌های ارائه‌شده پژوهشگاه در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

بروشور معرفی کتاب‌های پژوهشگاه