مطالعۀ تاثیرات اقلیمی بر سبک پوشش سنتی زنان و مردان کُرد ایرانی

اولین پیش‌نشست همایش «پژوهش‌های راهبردی پوشاک ایرانی و سبک پوشش ایرانی‏- اسلامی»
مطالعۀ تاثیرات اقلیمی بر سبک  پوشش سنتی زنان و مردان کُرد ایرانی

اولین پیش‌نشست همایش علمی «پژوهش‌های راهبردی پوشاک ایرانی و سبک پوشش ایرانی‏- اسلامی» با عنوان «مطالعۀ تاثیرات اقلیمی بر سبک پوشش سنتی زنان و مردان کُرد ایرانی»، سه‌شنبه 24 خرداد 1401، ساعت 10 صبح به‌صورت برخط برگزار می‌شود.

در این نشست آتوسا رسولی (دانش‌آموخته دکتری پژوهش هنر دانشگاه الزهرا) و مریم پریایی (کارشناس ارشد طراحی لباس) درخصوص تاثیرات اقلیمی بر سبک پوشش سنتی زنان  و مردان کُرد ایرانی سخنرانی خواهند کرد. دبیری این نشست را زهرا عبداله (دکتری پژوهش هنر) بر عهده خواهد داشت.

گفتنی است اولین همایش بین‌المللی پژوهش‌های راهبردی پوشاک ایرانی و سبک پوشش ایرانی- اسلامی، به‌عنوان بخش علمی یازدهمین جشنواره بین‌المللی مدولباس فجر در چهار محور ابعاد فرهنگی- اجتماعی سبک پوشش ایرانی- اسلامی، مطالعات انسان‌شناختی- جامعه‌شناختی سبک پوشش ایرانی- اسلامی،مطالعات تاریخی تطورات سبک پوشش ایرانی و چالش‌های رشد صنعت ملی پوشاک در ایران با مشارکت پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات و همکاری انجمن علمی پژوهش‌های هنری و دیگر نهادها 21 تیر 1401 برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان به حضور در نشست مطالعۀ تاثیرات اقلیمی بر سبک پوشش سنتی زنان و مردان کُرد ایرانی می‌توانند از طریق نشانی زیر اقدام کنند:

تصویر این نشست از صفحه اینستاگرام پژوهشکده هنر به نشانی @ricac.art پخش خواهد شد.