تسلیت رئیس پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برای درگذشت حبیب‌الله صادقی

در پی درگذشت هنرمند فرهیخته انقلاب، حبیب‌الله صادقی، پیام تسلیتی از سوی رئیس پژوهشگاه ‏فرهنگ، هنر وارتباطات منتشر شد.‏ بنا به اعلام روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات متن پیام تسلیت رئیس پژوهشگاه به این شرح است:

انا لله و انا الیه راجعون

دکتر حبیب‌الله صادقی که عمر پرثمر خود را مجاهدانه صرف بیان هنرمندانه و ترویج فرهنگ ‏انقلاب اسلامی و مفاهیم معنوی دینی و بازنمایی حیات اجتماعی محرومان و مظلومان جهان ‏اسلام می‌نمود، اینک به دیدار حق شتافته است.‏

از دست‌دادن این هنرمند برجسته و پیشگام، ضایعه‌ای جبران‌ناپذیر برای هنر معاصر ایران و ‏موجب تأسف عمیق جامعۀ فرهنگی هنری معتقد و متصل به انقلاب اسلامی است. غفران و رحمت ابدی خداوند نثار ‏روح این هنرمند خستگی‌ناپذیر و یاد و خاطرش گرامی باد. ‏

قاسم زائری

رییس پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات ‏

زنده‌یاد حبیب الله صادقی نقاش و گرافیست انقلاب و مقاومت و عضو پیوسته فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی، عضو حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی و مدرس هنر در دانشگاه‌های مختلف بود. عضویت در واحد تجسمی حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی و ریاست موزه هنر‌های معاصر تهران از مهمترین سوابق مدیریتی او بود. استاد صادقی ۵ مرداد ۱۴۰۱ به علت سکته قلبی درگذشت.