نقد کتاب زمان در زندان؛

بررسی سیاستگذاری تقویم در سال‌های پس از انقلاب اسلامی

سومین نشست از سلسله نشست‌های گفتگوهای فرهنگی
بررسی سیاستگذاری تقویم در سال‌های پس از انقلاب اسلامی

سومین نشست از سلسله نشست‌های گفتگوهای فرهنگی به نقد و بررسی کتاب «زمان در زندان» می‌پردازد. این کتاب نوشته زهره سروش‌فر(دانش‌آموخته دکتری علوم اجتماعی از دانشگاه الزهرا) است و به بررسی سیاستگذاری تقویم در سال‌های پس از انقلاب اسلامی می‌پردازد.

در نشست نقد این کتاب، سعید طاووسی (عضو گروه تاریخ دانشگاه علامه طباطبایی)، اسماعیل نوده فراهانی (کارشناس دفتر مطالعات فرهنگی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی) به همراه نویسنده کتاب سخنرانی خواهند کرد.

دبیری این برنامه را محمد نیازی (مدیر میز مطالعات دین پژوهشگاه فرهنگ و هنر اسلامی) برعهده خواهد داشت.

این نشست با همکاری شورای فرهنگ عمومی کشور، سه‌شنبه اول شهریور 1401 ساعت 13:30 برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان به حضور در این نشست می‌توانند به پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات واقع در خیابان ولیعصر(ع)، نرسیده به میدان ولیعصر، خیابان دمشق، شماره ۹، مراجعه کنند و یا از طریق نشانی اینترنتی زیر در برنامه شرکت کنند: