طرح پژوهشی «عمان و امنیت فرهنگی جمهوری اسلامی ایران» ارزیابی می‌شود

جلسه کمیته ارزیابی طرح پژوهشی «عمان و امنیت فرهنگی جمهوری اسلامی ایران» روز شنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۱، از ساعت ۱۲ تا ۱۴ در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار می‌شود. ‏

این طرح توسط توحید محرمی، عضو هیأت علمی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات انجام شده است. در این تحقیق، پژوهشگر تلاش کرده برای درک و شناخت از چیستی روابط امن و مطمئن فرهنگی جمهوری اسلامی با دیگران، به معرفی بنیان‌های هویتی، فرهنگی و مرجع امنیتی، مؤلفه‌های امنیتی فرهنگی، تبیین امنیت فرهنگی در اسناد بالادستی جمهوری اسلامی ایران در بین همسایگان و ویژگی‌های امنیت فرهنگی با محوریت هویت ملی بپردازد و چالش‌های آن را در جمهوری اسلامی در ارتباط با همسایگان به‌ویژه کشور عمان تبیین نماید.

در این جلسه، حسن خجسته (ناظر پژوهش)، محمدرضا مجیدی (عضو هیأت علمی دانشگاه تهران، ارزیاب طرح)، سیدحمزه صفوی ‏‏(عضو هیأت علمی دانشگاه تهران، ارزیاب طرح)، اسماعیل افقهی (نمایندۀ شورای علمی پژوهشکده)، میثم مهدیار (معاون پژوهشی)، حسین حسنی (رئیس پژوهشکده ارتباطات) و توحید محرمی (عضو هیأت علمی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات و مجری پژوهش) حضور خواهند داشت.

علاقه‌مندان به شرکت در این نشست می‌توانند از طریق نشانی زیر اقدام کنند: