در دومین نشست از سلسله گفتگوهای نقد و امید بررسی می‌شود؛

فرار از مدرسه: بررسی سیاست‌های نظام آموزشی کشور با تأکید بر نهاد مدرسه

دومین نشست از سلسله گفتگوهای نقد و امید از سوی معاونت پژوهشی دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه امام صادق علیه‌السلام با همکاری پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار می‌شود.

بنا به اعلام روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات در دومین نشست از سلسله گفتگوهای نقد و امید، سیاست‌های نظام آموزشی کشور با تأکید بر نهاد مدرسه بررسی می‌شود. در این نشست که شنبه ۱۳ اسفند ۱۴۰۱ ساعت ۱۳:۳۰ در سالن شهید چمران دانشگاه امام صادقع برگزار می‌شود، سیدجواد میری(عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی)، حبیب رحیم‌پورازغدی(مشاور رئیس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری) به دبیری حافظ شجاعی(پژوهشگر علوم اجتماعی) سیاست‌های نظام آموزشی کشور با تأکید بر نهاد مدرسه را بررسی خواهند کرد.

علاقه‌مندان به حضوردر این نشست می‌توانند به نشانی دانشگاه امام صادق ع واقع در بزرگراه شهید چمران، پل مدیریت، دانشگاه امام صادق ع مراجعه کنند. تصویر برنامه بر روی نشانی اینترنتی زیر نیز قابل دریافت است: