سیاست‌های تبلیغ جوانی جمعیت در رسانه بررسی می‌شود

نشست جوانی جمعیت و رسانه با هدف بررسی سیاست‌های تبلیغ و تبیین و اقناع جوانی جمعیت از سوی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار می‌شود.

بنا به اعلام روابط عمومی پژوهشگاه در این نشست که شنبه ۶ خرداد ۱۴۰۲ ساعت ۱۵ تا ۱۷ برگزار می‌شود، سیدمهدی ناظمی قره‌باغ (مدرس و پژوهشگر فلسفه)، مریم اردبیلی (آینده‌پژوه حوزه خانواده و جمعیت)، احمد دُراهکی (استادیار جمعیت‌شناسی دانشگاه علامه طباطبایی) و علی پژهان (استادیار جمعیت‌شناسی و دبیر اندیشکده سلامت جمعیت و خانواده دانشگاه‌های کشور) سخنرانی خواهند کرد.

دبیری این نشست را حجیه بی‌بی رازقی نصرآباد (دانشیار جمعیت‌شناسی موسسه تحقیقات جمعیت کشور) برعهده خواهند داشت.

علاقه‌مندان به حضور در این نشست می‌توانند به نشانی پژوهشگاه واقع در خیابان ولیعصر، خیابان دمشق، شماره 9 مراجعه یا از طریق نشانی https://www.skyroom.online/ch/ricac/research در این برنامه شرکت کنند.

پیشتر نشست «جمعیت، توسعه و تغییرات فرهنگی در ایران» به مناسبت هفته ملی جمعیت، از سوی گروه جمعیت‌شناسی دانشگاه تهران و با همکاری پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران برگزار ‌شده است.