دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی کشور با همکاری پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات و اندیشکده دیاران برگزار می کنند:

فهم نگرش‌های متقابل ایرانیان و مهاجران افغانستانی به یکدیگر

چهارمین هم‌اندیشی از سلسله هم‌اندیشی‌های ابعاد فرهنگی حضور مهاجران افغانستانی در ایران با موضوع «فهم نگرش‌های متقابل ایرانیان و مهاجران افغانستانی به یکدیگر» برگزار می‌شود.

بنا به اعلام روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات در این نشست که چهارشنبه ۸ شهریور ۱۴۰۲ ساعت ۱۶:۳۰ در پژوهشگاه برگزار می‌شود، سیدمحمد فیروزی (دکتری جامعه‌شناسی توسعه اقتصادی دانشگاه یزد)، آرش نصر اصفهانی (دکتری جامعه‌شناسی دانشگاه تهران) و عصمت سلیمانی (سردبیر گروه نظرسنجی خبرگزاری ایرنا) سخنرانی خواهند کرد.

دبیری این نشست را پیمان حقیقت‌طلب (مدیر پژوهش اندیشکده دیاران) برعهده خواهد داشت.

علاقه‌مندان به حضور در این نشست می‌توانند به خیابان ولیعصر، پایین‌تر از میدان ولیعصر، خیابان دمشق، پلاک ۹، پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات  مراجعه کنند. این برنامه روی نشانی زیر قابل مشاهده است:

سلسله هم‌اندیشی‌های ابعاد فرهنگی حضور مهاجران افغانستانی در ایران با همکاری دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی کشور و اندیشکده دیاران برگزار می‌شود.