نشست تخصصی با دو برگزیده شانزدهمین جشنواره بین‌المللی پژوهش فرهنگی برگزار می‌شود

نشست تخصصی با دو برگزیده بخش بین‌الملل شانزدهمین جشنواره بین‌المللی پژوهش فرهنگی از سوی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات و با همکاری دانشکده مطالعات جهان برگزار می‌شود.

آسیه مصطفی از هند با اثر «سهم طاهره صفارزاده در شعر انقلاب» و پرفسور رولاند پیچ از آلمان با اثر «مقالات عرفانی و مابعدالطبیعه اسلامی»، سه‌شنبه ۳ بهمن ۱۴۰۲ از ساعت ۱۳ تا ۱۵ در تالار ملل دانشکده مطالعات جهان سخنرانی خواهند کرد.

علاقه‌مندان برای حضور در نشست می‌توانند به نشانی خیابان کارگر شمالی، بین خیابا پانزدهم و شانزدهم، پردیس شمالی دانشگاه تهران، دانشکده مطالعات جهان، طبقه چهارم، تالار ملل مراجعه کنند.