زیست روزمره زنان در دوره قاجار بررسی می‌شود

نشست علمی «یک روز در اندرونی؛ گذری بر زیست روزمره زنان در دوره قاجار» واکاوی زندگی روزمره زنان در دوره قاجار، دوشنبه 17آذر ۱۳۹۹ ساعت ۲۱ به صورت مجازی برگزار می‌شود.

این نشست توسط گروه پژوهشی مطالعات زنان پژوهشکده مطالعات اجتماعی،پژوهشگاه مطالعات علوم انسانی و مطالعات فرهنگی با همکاری پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار می‌شود. این برنامه به صورت زنده از صفحه اینستاگرام پژوهشگاه به نشانیcws_ihcs @ و لینک وبینار htpps:// webinar.ihcs.ac.ir/b /ihc-t9q-maq پخش خواهد شد.

در این نشست با حضور مهدی یساولی (روزنامه نگار و پژوهشگر تاریخ) و نسیم خلیلی (تاریخ پژوه و داستان نویس) و دبیر نشست طیبه عزت اللهی نژاد (انسان‌شناس هنر، عضو انجمن دانش آموختگان دانشگاه الزهرا(س) و عضو هیات علمی پژوهشکده هنر پژوهشگاه فرهنگ، هنر و  ارتباطات) به بررسی ساختار زندگی روزمره زنانه در دوره قاجار خواهند پرداخت.