با حضور هادی خانیکی:

کتاب «رسانه‌های اجتماعی: خوانش انتقادی» نقد می‌شود

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، کتاب «رسانه‌های اجتماعی: خوانش انتقادی»، نوشته کریستین فوکس (استاد دپارتمان ارتباطات و رسانۀ دانشگاه وست‌مینستر) و ترجمه حسین بصیریان جهرمی، نقد می‌شود.

جلسه نقد و بررسی این اثر، چهارشنبه ۱۳ اسفند ۹۹ ساعت ۱۰ با حضور هادی خانیکی (استادتمام ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی) و حسین حسنی (عضو هیأت‌علمی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات) به همراه مترجم اثر، حسین بصیریان جهرمی، برگزار می‌شود.

کتاب «رسانه‌های اجتماعی: خوانش انتقادی»، چارچوبی نظری را برای فهم انتقادی رسانه‌های اجتماعی مطرح می‌کند که بر مبنای آن بستر، رسانه‌های اجتماعی در موضوعاتی همچون فرهنگ مشارکتی، قدرت ارتباطات، اقتصاد سیاسی، اخلاق سیاسی، نظارت و حریم خصوصی، مردم‌سالاری و حوزه عمومی، نظام سرمایه‌داری دیجیتال، ایدئولوژی و مبارزات اجتماعی، استثمار و بردگی اینترنتی و... به نقد و چالش کشیده شده است.

نشانی حضور در این برنامه:

www.skyroom.online/ch/ricac/communication