پیام تسلیت پژوهشگاه

کفشچیان مقدم، همکار پژوهشی پژوهشکده هنر دار فانی را وداع گفت
پیام تسلیت پژوهشگاه

اصغر کفشچیان مقدم، طراح، نقاش و هنرمند حوزه هنرهای جدید، عضو هیات‌علمی و استادیار پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران، دوشنبه  ۱۹ مهر 1400 به دلیل اثرات ناشی از ابتلاء به ویروس کرونا دار فانی را وداع گفت.

مرحوم کفشچیان به‌عنوان همکار پژوهشی پژوهشکده هنر، در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، فعالیت داشت و مهمان چندین نشست تخصصی در این پژوهشگاه بود که از آن جمله می‌توان به نشست‌های«تطور کاریکاتور ایران در گفتمان هنری پسا  انقلاب»، «دگرگونی مخاطب، دگردیسی هنر؛ هنرهای تجسمی» و «اولویت‌های پژوهش هنرهای تجسمی در دوران کرونا» اشاره کرد.

پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، فقدان این شخصیت برجسته را به خانواده آن مرحوم و نیز، جامعه علمی و هنری کشور، تسلیت گفته و از خداوند متعال برای بازماندگان، صبر جزیل مسئلت دارد.

روابط‌عمومی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات