از نقاشی دیواری تا رسانه‌های محیطی پس از انقلاب

به‌مناسبت چهل‌و‌سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
از نقاشی دیواری تا رسانه‌های محیطی پس از انقلاب

به‌مناسبت چهل‌وسومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، نشست «از  نقاشی دیواری تا رسانه‌های محیطی پس از انقلاب» سه‌شنبه 19 بهمن 1400 از ساعت 10 تا 12 به‌صورت برخط برگزار می‌شود.

در این نشست، نظام‌‌الدین امامی‌فر (عضو هیأت علمی گروه ارتباط تصویری دانشگاه شاهد)، فرزانه فرشیدنیک (عضو هیأت علمی گروه هنرهای تجسمی و سنتی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات) و محمدرضا وحیدزاده (دبیر کارگروه مطالعات هنری و ادبی انقلاب اسلامی پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی و دبیر این نشست) سخنرانی خواهند کرد.

نظام‌‌الدین امامی‌فر، دبیر سومین دوسالانه دیوارنگاری شهری: شاهدان شهر، به لزوم بازسازی و استمرار طراحی چهره شهیدان بر دیوارهای شهر و متناسب با شرایط و تحولات روز جامعه خواهد پرداخت و فرزانه فرشیدنیک ضمن مروری بر تغییرات دیوارنگاری شهری پس از انقلاب، بر لزوم به‌روزرسانی محتوای آثار هنری ارائه‌شده بر دیوارهای شهر و رسانه‌های محیطی در راستای مبانی نظری انقلاب اسلامی و با تأکید بر بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری می‌پردازد. محمدرضا وحیدزاده نیز به پیشینه دیوارنگاری انقلاب و نقش هانیبال الخاص و شاگردان وی خواهد پرداخت.

شرکت در این نشست از طریق لینک زیر برای عموم علاقه‌مندان آزاد است:

این نشست از سوی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات و با همکاری مؤسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی ایران برگزار می‌شود.