تسلیت پژوهشگاه در پی درگذشت راوی مرگ و زندگی

حجت الاسلام مسعود دیانی دین پژوه و شاعر درگذشت
تسلیت پژوهشگاه در پی درگذشت راوی مرگ و زندگی

رئیس پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات درگذشت حجت‌الاسلام مسعود دیانی را تسلیت گفت. متن پیام قاسم زائری به این شرح است:

«حجت‌الاسلام مسعود دیانی دین‌پژوه و شاعر و راوی مرگ و زندگی، جان به جان آفرین تسلیم کرد و رخ در نقاب خاک کشید. او بر آیین پرسش و پژوهش زیست و در معرفی دین از کهنه‌گویی پرهیز داشت. روایت‌های زنده او از مرز زندگی و مرگ در ایام جانکاه بیماری، آتشی بر جان دوستانش و تلنگری برای غرق‌شدگان در روزمرگی بود. ارزش زندگی را به یاد ما می‌آورد و نقش واقعیت مرگ را بر جان‌مان حکّ می‌کرد.

درگذشت این طلبه فاضل و اندیشمند مجاهد صبور را به طالبان حقیقت و صاحبان فکر و فرهنگ تسلیت می‌گوییم و از خداوند عظیم و رحیم برای او طلب رحمت و مغفرت می کنیم-رحمت‌الله علیه.»

حجت‌الاسلام مسعود دیانی پس از تحمل یک دوره بیماری سرطان، ۱۸ اسفند 1401 در ۴۱ سالگی دار فانی را وداع گفت.

زنده‌یاد دیانی متولد ۱۳۶۰ دانش‌آموخته حوزه علمیه قم و دانشجوی دکتری دین‌پژوهی بود، سردبیری برنامه‌ ادبی «شب روایت» و «شب‌های هنر»، «سوره» شبکه چهار سیما، سردبیری مجله‌ ادبی «الف‌یا» و عضویت در تحریریه‌ ویکی‌شیعه، معاون شعر و ادبیات داستانی خانه کتاب و ادبیات ایران از سوابق وی بود.