در نشستی تخصصی با همکاری شورای فرهنگ عمومی کشور:

کاربست روایات مدارج ایمان در سیاستگذاری فرهنگی بررسی می‌شود

دومین نشست از سلسله‌نشست‌های تخصصی سیاست‌گذاری فرهنگی با عنوان «کاربست روایات مدارج ایمان در سیاستگذاری فرهنگی» از سوی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات و با همکاری شورای فرهنگ عمومی کشور برگزار می‌شود.

این نشست دوشنبه ۱۸ دی ۱۴۰۲ از ساعت ۱۵ تا ۱۷ با حضور سید مجید امامی (دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور)، عبدالهادی فقهی‌زاده (عضو هیئت‌علمی گروه قرآن و حدیث دانشگاه تهران)، علی‌اصغر اسلامی تنها (عضو هیئت‌علمی گروه مطالعات فرهنگی و ارتباطات دانشگاه باقرالعلوم(ع)) و سید محمدعلی غمامی (عضو هیئت‌علمی گروه مطالعات فرهنگی و ارتباطات دانشگاه باقرالعلوم (ع)) در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان به حضور در این نشست می‌توانند به نشانی خیابان ولیعصر، پایین‌تر از میدان ولیعصر، خیابان دمشق، شماره ۹، پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات مراجعه کنند.

این نشست از نشانی زیر نیز پخش خواهد شد: