با حضور صاحبنظران شعر و ادبیات ایران:

نسبت شعر و پژوهش فرهنگی بررسی می‌شود

نشست تخصصی بررسی نسبت شعر و پژوهش فرهنگی، یکشنبه 24 دی 1402 ساعت 14 در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار می‌شود.

در این نشست، محمدرضا ترکی (دانشیار گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه تهران)، علی‌محمد مودب (دستیار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور شعر)، محمدمهدی سیار(عضو هیأت علمی دانشگاه امام صادق ع)، محمدسجاد صفارهرندی (عضو هیأت علمی پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی)، حسین شهرستانی (عضو هیأت علمی پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی) و میثم مهدیار (عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی و معاون پژوهشی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات) درباره رابطه شعر و فرهنگ با پژوهش سخنرانی خواهند کرد.

این نشست ذیل شانزدهمین جشنواره بین‌المللی پژوهش فرهنگی برگزار می‌شود. علاقه‌مندان به حضور در این نشست می‌توانند به نشانی تهران، خیابان ولیعصر، خیابان دمشق، شماره 9 مراجعه کنند.

این نشست بر روی نشانی زیر نیز پخش خواهد شد: