از سوی مرکز رصد فرهنگی کشور:

رفتار رای‌دهی جامعه ایرانی تحلیل می‌شود

با تحلیلی بر رای‌ندهنده‌ها در انتخابات ۱۴۰۲
 رفتار رای‌دهی جامعه ایرانی تحلیل می‌شود

رفتار رای‌دهی جامعه ایرانی در انتخابات ۱۴۰۲ با تحلیلی بر رای‌ندهنده‌ها در این انتخابات از سوی مرکز رصد فرهنگی کشور بررسی می‌شود.

در این برنامه، حسام‌الدین آشنا (عضو هیأت علمی دانشگاه امام صادق ع)، پرویز امینی (عضو هیأت علمی دانشگاه شاهد)، کمیل قیدرلو (عضو هیأت علمی دانشگاه امام صادق ع) و محمد اصغری (مدیر اجرایی مرکز رصد فرهنگی کشور) سخنرانی خواهند کرد.

همچنین داده‌های پیمایش ملی رفتار رای‌دهی ایرانیان، از سوی مرتضی سمیعی (پژوهشگر مرکز متا) ارائه خواهد شد.

این برنامه، شنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۲، ساعت ۱۴ تا ۱۶ در خانه اندیشه‌ورزان برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان به حضور در این برنامه می‌توانند به نشانی خانه اندیشه‌ورزان واقع در خیابان انقلاب اسلامی، بین خیابان ولیعصر(عج) و برادران مظفر، شماره ۹۰۷ مراجعه کنند.