نگرش‌های اقتصادی ایرانیان بررسی می‌شود

پژوهشکده فرهنگ پژوهشگاه، نگرش‌های اقتصادی ایرانیان را به استناد پیمایش ملی انجام‌شده در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات بررسی می‌کند.

در این نشست که اول آذر 1400 ساعت 14 و به صورت برخط برگزار می‌شود، حسین راغفر (عضو هیأت علمی دانشگاه الزهرا س)، علی دینی ترکمانی (عضو هیأت علمی مؤسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی)، رضا امیدی (عضو هیأت علمی دانشگاه تهران) و آرش نصر اصفهانی (پژوهشگر اجتماعی) درباره نگرش‌های اقتصادی ایرانیان به استناد یافته‌های پیمایش‌ ملی انجام‌شده در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات گفتگو خواهند کرد.

در پیمایش نگرش‌های اقتصادی ایرانیان، نابرابری‌های اجتماعی، تصور از اکنون و آینده، اعتماد، دولت و بخش خصوصی، رفاه اجتماعی، ارزش‌های اقتصادی و تصور مردم از الگوها و روندهای جهانی اقتصاد مورد پرسش قرار گرفته است. در این گزارش همچنین مسالۀ فقدان انسجام و تناقض در نگرش‌های اقتصادی ایرانیان نیز بحث شده است.

علاقه‌مندان به شرکت در این نشست، می‌توانند از طریق نشانی زیر اقدام کنند:

برخط: https://www.skyroom.online/ch/ricac/culture